Mottagningar

 • Husläkarmottagning

  På Täby Centrum Doktorn arbetar 11 läkare som är specialister inom allmänmedicin. Här finns dessutom läkare under utbildning.

 • Distriktssköterskemottagning

  På distriktssköterskemottagningen arbetar 7 distriktssköterskor, 1 sjuksköterska och  4 undersköterskor. Ring för att boka tid. Via www.1177.se kan du själv boka tid för blodtryckskontroll och borttagning av stygn.
  Telefontid:
  Måndag – fredag, kl 08.00 – 09.00.
  Telefonnummer: 070 567 46 06.

  Läs mer…

   

 • Astma/KOL mottagning

  Vi har en astma/KOL mottagning som kan ge patienten allmänna råd om livsstil, rökavvänjning, inhalationsteknik. Vi utför även spirometri och har en KOL-skola. Din läkare bokar tid för det.

   

 • Äldremottagning

  Vi har en äldremottagning där du som är 75 år och äldre kan få bättre tillgänglighet och en mer sammanhållen vård. Vi kan hjälpa dig med planerade mottagnings- och hembesök, läkemedelsgenomgångar och individuell vårdplanering. Vid behov kan vi även göra akuta hembesök.

  Mer information

 • Psykosocial mottagning

  På mottagningen finns tre socionomer, varav en är legitimerad psykoterapeut. Alla tre har utbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT).
  Vi erbjuder samtalsbehandling vid ångest, stressrelaterad ohälsa, depressioner, sömnproblem och livskriser för personer över 18 år. För att träffa en behandlare behöver du först träffa en av Täby Centrum Doktorns läkare.
  Barn och ungdomar hänvisas till Barnläkarmottagningen i Täby, Aleris Vallatorpsdoktorn eller Husläkarna Roslags Näsby

   

 • Waran

  Kontroll av behandling med det blodförtunnande medlet Waran sker på onsdagar och torsdagar kl 08.00 – 12.00. Anmälan och betalning sker i receptionen.

  Vid frågor ang behandling ring tfn 08-638 98 00 och välj alternativ 3 (Waranbehandling).

  Läs mer…

   

 • Vaccination

  Influensa- och pneumokockvaccinationskampanj 6 november 2018 – 28 februari 2019

  Ett fåtal doser av influensavaccin finns på Täby Centrum Doktorn för patienter i riskgrupper. Ring för att beställa tid för vaccination.

  Vi har många doser av pneumokockvaccin. Ring för att beställa tid för vaccination.